Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 1722 reviews
5 1

Concert the Killers in Ziggo Dome 12 dagen later vanwege logistieke problemen

Concert the Killers in Ziggo Dome 12 dagen later vanwege logistieke problemen

Opvallend nieuws over het concert dat The Killers op 4 juli in de Ziggo Dome laten geven. Concertorganisator Mojo laat weten dat het optreden verplaatst wordt naar zaterdag 16 juli. Dit vanwege route-technische problemen. Tickets voor die datum blijven gewoon geldig, net zoals kaarten waar nog 6 juli 2020 op staat.

Er zijn nog tickets te koop voor The Killers in de Ziggo Dome. De vanafprijs is 44,24 euro. Voor staanplaatsen betaal je 63,84 euro. Via deze link koop je tickets voor The Killers in Amsterdam.

Sinds hun doorbraak in 2004 met de single ‘Somebody Told Me’ zijn indierockers The Killers niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van de allround rockliefhebber. Denk maar aan parels als ‘Mr. Brightside’, ‘Bones’, ‘When You Were Young’ en de Joy Division cover ‘Shadowplay’. Kenmerkend voor de uit Las Vegas afkomstige Killers zijn de gedreven songs, de loepzuivere bassen, de opwindende synths en het lekker faux-Brits accent en melancholische stemgeluid van frontman Brandon Flowers. De afgelopen twee jaar was de band erg actief en bracht maar liefst twee albums uit: Imploding The Mirage (2020) en Pressure Machine (2021).

Source link

error: Content is protected !!