Entertainer huren voor bedrijfsfeest

Entertainer huren voor bedrijfsfeest?

Entertainer huren voor bedrijfsfeest

Entertainer huren voor bedrijfsfeest

Op zoek naar originele ideeën voor jouw bedrijfsfeest? Wil jij dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten? Een feest met spanning en sensatie? Huur dan entertainer Nuno in voor jouw bedrijfsfeest! Jouw gasten zullen zijn show niet snel vergeten.


Wat kan ik verwachten van deze entertainer op mijn bedrijfsfeest?


Het repertoire van Nuno en zijn assistente(s) bestaat uit verschillende spectaculaire acts. Denk daarbij aan het verwelkomen van jouw gasten met een indrukwekkende vuurshow. Daarnaast bestaat de show van Nuno uit verschillende elementen, waaronder mentalisme act’s,vuurspuwen, vuurjongleren en een reptielenshow. Ook kan een Fakir Show onderdeel zijn van de show op jouw bedrijfsfeest. Gasten van jouw bedrijfsfeest worden tijdens de act uitgenodigd om onderdeel te zijn van de show. Zij mogen, onder begeleiding van de assistente(s) reptielen vasthouden, aaien en wie durft mag zelf proberen vuur te spuwen! De acts van entertainer Nuno zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Wij stemmen de volledige show graag af op jouw wensen en ideeën!

Welke locatie is geschikt voor deze show?


De verschillende acts van deze entertainer kunnen op vrijwel iedere locatie worden uitgevoerd, van podium tot straatact. Voor een vuurshow is het van belang dat deze buiten kan worden gedemonstreerd. Entertainer Nuno heeft de afgelopen jaren shows gegeven bij verschillende organisaties en bedrijven. Hij heeft ruime ervaring en weet hij op iedere locatie een prachtige show te presenteren! De shows kunnen naar wens worden uitgebreid, ingekort of ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd. Ook is het mogelijk om meerdere keren achter elkaar op te treden (maximaal 6 keer).

Voordelen van een entertainer huren voor bedrijfsfeest:

✓ Professionele en zeer ervaren entertainer
✓ Spectaculaire acts die jouw gasten niet snel zullen vergeten!

✓ Shows die passen bij jouw organisatie en voldoen aan al jouw wensen

✓ Geschikt voor volwassenen en kinderen

Hoe kan ik een entertainer huren voor mijn bedrijfsfeest?

Vul het contactformulier in op bel +31620020723.  Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat

Trefwoorden: artiest inhuren, entertainer inhuren,vuurspuwer,fakirshow, fakir show, mentalist, Nuno, Vuurspuwer Nuno, artiest inhuren, feest entertainer
Fakir Show
 
Vuurshow
 
Reptielenshow