fakir show

De heerser over angst en pijn, sta versteld wanneer diverse kunsten van de Fakirshow vertoond

FAKIR SHOW NUNO

Fakir show
Ben jij op zoek naar een originele show vol met spanning en sensatie? Nuno de fakir loopt over glas, spuugt vuur en ligt op spijkerbedden. Sta versteld van de diverse magische kunsten die hij vertoont!


Wat kan ik verwachten van een Fakir show?

De Fakir show bestaat uit verschillende acts die het publiek doen huiveren. Denk daarbij aan lopen over glas, liggen op spijkerbedden, acts met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show. Zij mogen bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding van de assistente).
De Fakir show duurt 15 tot 60 minuten, afhankelijk van jouw wensen.
Bovendien is het mogelijk om de Fakir Show te combineren met een van onze andere acts, zoals vuurspuwen en de reptielenshow. Wij denken graag mee met uw wensen!

Welke locaties zijn geschikt voor een Fakir show?

De Fakir show kan op vrijwel iedere locatie worden uitgevoerd, van podium tot straatact. Door de jaren heen heeft Nuno ruime ervaring opgedaan en weet hij op elke locatie een prachtige show te presenteren! De Fakir show kan naar wens worden uitgebreid, ingekort of ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd. Ook is het mogelijk om meerdere keren achter elkaar op te treden (maximaal 4 keer).

Thema’s Voor De Fakir Show

De acts van de Fakir show zijn geschikt voor iedere gelegenheid, maar zijn met name geschikt voor feesten of evenementen met thema’s, zoals 1001-nacht, Oosters, sprookjes, magie of carnaval. Wij komen graag tegemoet aan jouw ideeën of wensen.

Waarom Kiezen Voor De Fakir Show?

✓ Professionele en ervaren artiest
✓ De Fakir show kan gecombineerd worden met onze andere acts.

✓ Een act vol spanning en sensatie

Hoe Kan Ik Een Fakir Show Boeken?

Vul het contactformulier op deze website in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat.