Fidan Ekiz en Sven Kockelmann niet privé bevriend met elkaar

Rate this post

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann niet privé bevriend met elkaar

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann zijn privé niet bevriend met elkaar. Ze praten wel eens over ditjes en datjes, maar het gaat voornamelijk gewoon over werk. Dat vertelt hij in de Weekend.

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann © NPO, RTL

Ze vormen nu al enige tijd een Op1-duo met elkaar: Fidan Ekiz en Sven Kockelmann. Hij vindt het naar eigen zeggen een ‘heel prettige combinatie’. “We lachen veel samen, vertrouwen blind op elkaar en denken over veel dingen hetzelfde als het om het programma gaat. Dat is zó makkelijk”, zegt hij in de Weekend.

Zakelijk contact

Sven onderhoudt een professionele relatie met Fidan. Het is niet zo dat ze af en toe bij elkaar op de koffie gaan. “In dit vak, als je bijna continu met elkaar werkt, ontstaan er af en toe wel vriendschappen. Fidan en ik kennen elkaar pas kort, dus tot nu toe gaat het voornamelijk over het programma als we elkaar spreken.”

Praten ze dan nooit over elkaars privéleven? Of over wat ze de avond ervoor gegeten hebben? “Soms komt er iets voorbij wat privé is, maar ons contact is vooral zakelijk.”

Aanstekelijk

Het is in elk geval wel een heel leuke vrouw, vindt Sven. “Haar humor vind ik aanstekelijk en geestig. En ze pakt haar momenten tijdens gesprekken. Zij kan heel goed afwachten en dan toeslaan, zodat ze eruit haalt wat ze eruit wil halen.”

“Ik doe dat ook, maar op een iets andere manier. Ik denk dat mensen die samenwerken wel enigszins naar elkaar toegroeien en dat je altijd van anderen leert.”

Source link

#Fidan #Ekiz #Sven #Kockelmann #niet #privé #bevriend #met #elkaar