Halloween show boeken

Halloween 2022

Halloween show boeken

Halloween Show Boeken

Halloween Show

Halloween act boeken

Ben jij zoek naar een spannende act voor Halloween? Een show vol met griezelen en gruwelen? Boek dan entertainer Nuno!
Nuno verwelkomt jouw gasten op een manier die zij niet snel meer zullen vergeten.

Wat kan ik verwachten van de Halloween Show?
De Halloween show bestaat uit verschillende acts die het publiek doen griezelen. Denk daarbij aan een spectaculaire Fakir show en een vuurshow met vuurjongleren, vuurspuwen en reptielen. De volledige act is in een speciaal Halloween jasje gestoken. Het publiek wordt tijdens de act uitgenodigd om onderdeel te zijn van de show. Zij mogen, altijd onder begeleiding van een assistente! De halloween acts zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Wij denken graag mee met uw wensen!

Welke locaties zijn geschikt voor een  Halloweenshow?
De Halloween show kan op vrijwel iedere locatie worden uitgevoerd, van podium tot straatact. Door de jaren heen heeft Nuno ruime ervaring opgedaan en weet hij op elke locatie een prachtige show te presenteren! De Halloween show kan naar wens worden uitgebreid, ingekort of ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd. Ook is het mogelijk om meerdere keren achter elkaar op te treden (maximaal 4 keer).

WAAROM KIEZEN VOOR DE  HALLOWEEN SHOW?:

✓ Professionele en ervaren artiest
✓ Griezelige acts die uw gasten niet snel vergeten!

✓ Een show die voldoet aan al uw wensen

✓ Geschikt voor volwassenen en kinderen

Hoe kan ik een Halloween Show boeken? 
Vul het contactformulier op deze website in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat.

Halloween Show