0
Geen producten in het wagentje.

IK KON NIET MEER ADEMEN – POSITIEF GETEST OP CORONA

  • Geplaatst door: Nina Houston
IK KON NIET MEER ADEMEN - POSITIEF GETEST OP CORONA

IK KON NIET MEER ADEMEN – POSITIEF GETEST OP CORONA


Hi, hoe is het om positief getest te zijn op COVID-19? Wat waren mijn klachten, wat moet je doen en juist niet doen en hoe nu verder? In deze video vertel ik jullie mijn verhaal. Liefs Nina
Blijf thuis bij klachten en laat je testen zodat je anderen niet besmet met het Corona virus!
LEUK DAT JE KIJKT NAAR DEZE VIDEO, WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN NIEUWSTE UPLOADS? ABONNEER DAN GRATIS MET NOTIFICATIE BELLETJE OP MIJN KANAAL! https://www.youtube.com/channel/UCJEtDBmf-aIBkDGiWlVi_HA?sub_confirmation=1
X NINA

Volg me ook via:
Instagram: https://www.instagram.com/ninahouston/
TikTok: ninahouston_
Snapchat: ninahouston_x

Hi, welkom op mijn kanaal Nina Houston! Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken. Iedere zaterdag komt er een nieuwe video online. Op dit kanaal kun je o.a. challenges, vlogs en sketches verwachten, maar ook fashion, lifestyle, make-up en testvideo’s. Dus, lijkt het het je leuk om mij te volgen en wil je mijn allernieuwste video’s niet missen, abonneer dan snel op mijn kanaal, het is gratis! Liefs Nina

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar https://desocialcode.nl

source

corona

Auteur: Nina Houston