Vuurspuwer inhuren

Vuurspuwer inhuren? Op zoek naar een spannende en unieke show voor jouw evenement? Een vuurspuwer maakt jouw dag onvergetelijk!

Wil jij jouw gasten een warm welkom heten? Of gewoon een vlammend feest geven?
Onze vuurspuwer verzorgt originele acts op bruiloften, spectaculaire vuurdemonstraties op bedrijfsfeesten en unieke vuurshows op jouw evenement. Een complete vuurshow of een single- of duo-show. Wij stemmen de show af op jouw wensen!

Hoe ziet een vuurshow eruit?

Het repertoire van de vuurshows bestaat uit vuurkettingen, vuurjongleren, vuurvreten, vuurspuwen, vuurwaaiers en nog vele andere special effects. Daarnaast is het mogelijk om ook zelf te ervaren hoe het is om vuur te spuwen.
Wij garanderen een unieke show die jouw publiek letterlijk en figuurlijk zal verwarmen.
Een show duurt ongeveer 15 tot 45 minuten afhankelijk van jouw wensen.

Bovendien is het mogelijk om het vuurspuwen af te wisselen met een van onze andere acts, zoals de reptielenshow, fakirshow,mentalisme…

Thema’s voor de vuurshow

De vuurshows zijn zelfs in verschillende thema’s uit te voeren. Denk hierbij aan Mexicaanse thema feest, 1001 nacht, Middeleeuws… Wij komen graag tegemoet aan jouw ideeën en wensen.

Waarom kiezen voor Nuno Vuurshow:

✓ Professionele vuurspuwer

✓ Ervaren en multidisciplinaire artiesten✓

De vuurshow kan gecombineerd worden met onze andere acts.

✓ Een dag om nooit meer te vergeten
✓ Zelf vuurspuwen!

Hoe kan ik een vuurspuwer inhuren?

Bel +31620020723 of Vul het contactformulier op deze website in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat.

Vuurspuwer boeken

Vuurspuwer inhuren | De spannendste acts voor een onvergetelijke dag!

Vuurspuwer inhuren voor uw evenement? Onze vuurspuwer verzorgt originele acts op bruiloften, spectaculaire vuurdemonstraties op bedrijfsfeesten en unieke vuurshows op jouw evenement. Een complete vuurshow of een single- of duo-show. Wij stemmen de show af op jouw wensen!