0
Geen producten in het wagentje.

Vuurspuwer inhuren

Mentalist Nuno Vuurshow

Vuurspuwer inhuren – Vuurspuwer boeken

Vuurspuwer Inhuren

Vuurspuwer inhuren? Op zoek naar een spannende en unieke show voor jouw evenement? Een vuurspuwer maakt jouw dag onvergetelijk!

Wil jij jouw gasten een warm welkom heten? Of gewoon een vlammend feest geven?
Onze vuurspuwer verzorgt originele acts op bruiloften, spectaculaire vuurdemonstraties op bedrijfsfeesten en unieke vuurshows op jouw evenement. Een complete vuurshow of een single- of duo-show. Wij stemmen de show af op jouw wensen!

Hoe ziet een vuurshow eruit?

Het repertoire van de vuurshows bestaat uit vuurkettingen, vuurjongleren, vuurvreten, vuurspuwen, vuurwaaiers en nog vele andere special effects. Daarnaast is het mogelijk om ook zelf te ervaren hoe het is om vuur te spuwen.
Wij garanderen een unieke show die jouw publiek letterlijk en figuurlijk zal verwarmen.
Een show duurt ongeveer …. tot … afhankelijk van jouw wensen.

Bovendien is het mogelijk om het vuurspuwen af te wisselen met een van onze andere acts, zoals de reptielenshow.

Thema’s voor de vuurshow

De vuurshows zijn zélfs in verschillende thema’s uit te voeren. Denk hierbij aan Darkness, Mystery, Middeleeuws of Fantasy. Wij komen graag tegemoet aan jouw ideeën en wensen.

Waarom kiezen voor Nuno Vuurshow:

✓ Professionele vuurspuwer

✓ Ervaren en multidisciplinaire artiesten
✓ De vuurshow kan gecombineerd worden met onze andere acts.

✓ Een dag om nooit meer te vergeten
✓ Zelf vuurspuwen!

Hoe kan ik een vuurspuwer inhuren?

Vul het contactformulier op deze website in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat.

 Vuurspuwer inhuren  |  De spannendste acts voor een onvergetelijke dag!

Vuurspuwer inhuren voor uw evenement? Onze vuurspuwer verzorgt originele acts op bruiloften, spectaculaire vuurdemonstraties op bedrijfsfeesten en unieke vuurshows op jouw evenement. Een complete vuurshow of een single- of duo-show. Wij stemmen de show af op jouw wensen!

Vuurspuwer inhuren nuno

Vuurspuwer | Vuurshow | Workshop Vuurspuwen

Vuurshow boeken? ✓ Verras uw gasten met een spectaculaire act op uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of festival ✓ Bekijk de prijs en demo’s.

Vuurspuwen

Een vuurspuwer tijdens een voorstelling in het Belgische dorp Chassepierre

Vuurspuwen (ook vuurvreten) is een optreden waarbij een artiest met de mond brandstof (meestal paraffineolie) sproeit, die met een fakkel of andere vuurbron tot ontsteking wordt gebracht. Het effect is een spectaculaire steekvlam. Vuurspuwen wordt vaak gebracht in combinatie met jongleren.

Alhoewel vuurspuwen niet moeilijk is, is het zeker gevaarlijk: de gebruikte brandstoffen kunnen giftig en kankerverwekkend zijn. Lampenolie, een veelgebruikte brandstof, is nogal giftig. Als alternatief hiervoor kan Romeinse olie gebruikt worden. Dit is lampenolie waaruit een aantal giftige stoffen zijn gefilterd. Romeinse olie is bij inslikken echter nog steeds gevaarlijk en bij inhaleren zeer gevaarlijk. (Bron: Wikipedia)

Daarnaast is ook de vlam een bron van gevaar. Vuurspuwen wordt dan ook vaak slechts als afsluiting van een voorstelling gedaan en indien mogelijk als de schemer al is gevallen, of in een grote al dan niet donkere ruimte binnen (zoals in een theaterzaal of sportarena).

Om de vlam van de fakkel te doven, wordt deze vaak in de mond gebracht. Dit onderdeel wordt wel vuurvreten genoemd.

Het vuurspuwen wordt vaak toegeschreven aan magische wezens, zoals draken.